22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

header site ruiter fitness.png__PID:70484411-f4a5-4156-b413-b484316b2f56

Alles start met de juiste voeding

We zijn ons er allemaal van bewust dat voeding van cruciaal belang is voor het bereiken van je fysieke doelen en het handhaven van een gezonde levensstijl.

Toch ervaren veel mensen moeilijkheden bij het doorbreken van ongezonde eetgewoontes, of vinden ze het tijdrovend om uit te zoeken wat ze precies moeten eten en in welke hoeveelheden.

Omdat wij geloven dat het bereiken van een gezonde levensstijl bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven, hebben we een op maat gemaakt voedingsprogramma ontwikkeld.


Met dit persoonlijke programma ben je verzekerd van het behalen van jouw doelen.

START NU!
Social media afbeelding VYTAL.jpg__PID:ed73d2ed-6a02-4426-913b-8a35ee669a6d

Hoe helpen we jou? 

Wat VYTAL uniek maakt, is de mate van personalisatie. Bij het instellen van jouw voorkeuren in de app kun je trouw blijven aan je eigen eetgewoonten, wat het aanpassen ervan aanzienlijk vereenvoudigt. Zodra je bent geregistreerd, genereert de app een persoonlijk weekmenu voor je.

De app berekent automatisch de portiegrootte van de recepten en past deze aan jouw behoeften aan, waardoor je niet meer hoeft te tellen hoeveel calorieën je binnenkrijgt!

Bovendien kun je het aantal porties, bijvoorbeeld voor je hele gezin, ook naar wens aanpassen.

START NU!


Meten is weten

Vaak worden slanke en gespierde mensen als gezond gezien. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn.

Lichaamsvetten kunnen zich rond de organen opslaan, daar zijn ze niet te zien. Maar ze verhogen wel de kans op hart- en vaatziekten.

Met de Inbody Scan ontdek je hoe het echt met je gezondheid gesteld is. Het apparaat meet elk lichaamsdeel apart. Zo weet je na de meting precies hoeveel kilogram spiermassa, vetmassa en vocht er bijvoorbeeld in je benen en armen zit. Met deze informatie kun je gericht aan de slag in je trainingen.

Koop hier je InBody meting 

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

HEB JE TOCH NOG VRAGEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

CONTACT OPNEMEN
Section
Drop element here