Groep die een HYROX oefening uitvoert .

Ontdek hoe je als ruiter je fitheid en samenwerking met je paard verbetert met onze Masterclass Ruiter Fitness!

Wil jij als ruiter het beste uit jezelf en je paard halen en je eigen fitheid verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tijdens onze 6-weekse Masterclass Ruiter Fitness leer je hoe je door middel van core stability, balans, coördinatie, flexibiliteit, mobiliteit en krachttraining een betere ruiter kunt worden.

Onze ervaren instructeurs begeleiden je tijdens de lessen en geven je handvatten om de geleerde technieken en oefeningen toe te passen tijdens het rijden. Of je nu een beginnende ruiter bent of al gevorderd, onze focus ligt op het verbeteren van jouw fitheid en samenwerking met je paard.

 Schrijf je vandaag nog in voor onze Masterclass Ruiter Fitness en haal het beste uit jezelf en je paard! Je betaald geen EUR 249 voor deze 6 lessen, maar slechts EUR 179,70

Inhoud van de lessen

Zet een stap in de goede richting!

Als ruiter zijnde is het belangrijk om niet alleen je paard, maar ook jezelf in topconditie te houden. Een goede fitheid en core stability zijn essentieel om de juiste hulpen te kunnen geven en in balans te blijven tijdens het rijden.

Of je nu een beginnende of gevorderde ruiter bent, er is altijd ruimte voor verbetering! Wil jij ook het beste uit jezelf en je paard halen?

Tijdens deze toegankelijke 6-weekse masterclass leer je hoe je jouw fitheid en core stability kunt verbeteren en hoe je deze technieken kunt toepassen tijdens het rijden.

Onze ervaren trainers begeleiden je stap voor stap om het beste resultaat te behalen. Wacht niet langer en begin vandaag nog met werken aan je eigen fitheid en core stability.Schrijf je nu in voor de Ruiterfitness Masterclass en ervaar hoe je als ruiter beter in balans kunt blijven en de juiste hulpen kunt geven, zonder dat kracht hierbij een rol speelt.

Praktische info

De Masterclass trainingen vinden plaats op de volgende data:

  • Vrijdag 14 april 2023 - 19:00 uur
  • Vrijdag 21 april 2023 - 19:00 uur
  • Vrijdag 28 april 2023 - 19:00 uur
  • Vrijdag 5 mei 2023 - 19:00 uur
  • Vrijdag 12 mei 2023 - 19:00 uur
  • Vrijdag 19 mei 2023 - 19:00 uur

Tijdens de 6 trainingen van elk 1 uur leer je hoe je jouw fitheid en core stability kunt verbeteren en hoe je deze technieken kunt toepassen tijdens het rijden. Voor trainingsmateriaal wordt gezorgd, dus je hoeft zelf niets mee te nemen.

De totale kosten voor deze 6-weekse masterclass bedragen slechts EUR 179,70. Let op: er is een minimaal aantal van 8 deelnemers vereist.

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings