Hoe zou jij het vinden als wij jou 12 weken lang alle tips en tricks leren op het gebied van voeding in combinatie met krachttraining en we daarbij 12 weken lang, 2x per week een uitdagende en toffe trainingssessie verzorgen onder begeleiding van een vaste Personal Trainer? 

In september starten we daarom met ons nieuwe concept “12 WEEKS OUT

Met dit programma gaan we met een kleine groep (8) vaste deelnemers 12 weken lang aan de slag op het gebied van voeding en krachttraining. Dit in combinatie met onze passie voor krachttraining en onze ruime (bewezen) ervaring op het gebied van voedingscoaching geloven wij dat we met ons programma “12 WEEKS OUT” enorm veel toegevoegde waarde kunnen leveren aan jou!  

Het toffe van ons concept is dat je na afronding van de 12 weken gewoon weer door kan stromen naar een nieuwe groep die een periode daar na van start gaat. Zo blijf je dus focus houden en een stok achter de deur houden. 

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

INSCHRIJVEN VOOR HET
"12 WEEKS OUT" PROGRAMMA

September "groep 1 = VOL
Maandag 5 september t/m woensdag 24 november. Deze groep start op beide dagen om 18:30 uur. De eerste les wordt besteed aan de intake. Tijdens deze intake wegen we alle deelnemers, maken we 'before' foto's en geven we een presentatie over voeding en het programma. De eerste training vind plaats op woensdag 7 september. De eindmeting is op woensdag 24 november. 

September "groep 2"
Maandag 5 september t/m woensdag 24 november. Deze groep start op beide dagen om 19:45 uur. De eerste les wordt besteed aan de intake. Tijdens deze intake wegen we alle deelnemers, maken we 'before' foto's en geven we een presentatie over voeding en het programma. De eerste training vind plaats op woensdag 7 september. De eindmeting is op woensdag 24 november.

BEN JIJ BENIEUWD NAAR ONZE RESULTATEN?

WIJ ZIJN ER VERSCHRIKKELIJK TROTS OP

BEKIJK ZE HIER