Ga jij 12 weken lang de uitdaging aan?

Heb jij duidelijk een doel voor ogen, maar zie je door de bomen het bos niet meer en kan je wel een extra handje (en duwtje in de rug) gebruiken? Doe dan mee aan de 12 WKS OUT en behaal jouw doel binnen dit 12-wekelijkse traject.

Wat kan je verwachten?
Je gaat de komende 12 weken lang, 2x per week aan de slag met een uitdagende en toffe trainingssessies geven door een (vaste) gekwalificeerde Personal Trainer. Met onze passie voor krachttraining en ruime (bewezen) ervaring op het gebied van voeding coaching helpen wij jou naar jouw doel tijdens ons programma!

Welk doel je ook hebt, aankomen, afvallen, spieropbouw of jezelf gewoon fit voelen, wij helpen jou deze te bereiken binnen 12 weken!

Tijdens dit traject krijg je een trainingsbuddy toegewezen waar je samen mee gaat trainen. Dit kan je dan ook weer extra motivatie geven om elke training te knallen. Daarbij houden we de tussentijdse voortgang bij om te kijken of je goed op weg bent en waar eventueel nog meer begeleiding nodig is.

De nieuwe groepen zijn al gemotiveerd bezig! Wil jij verzekerd zijn van een plekje in de volgende 12 WKS OUT groep? Reseveer je plekje en blijf op de hoogte!

*minimaal 6 deelnemers per groep en maximaal 8

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

Marieke Huizinga.

BEN JIJ BENIEUWD NAAR ONZE RESULTATEN?

WIJ ZIJN ER VERSCHRIKKELIJK TROTS OP

BEKIJK ZE HIER

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings