Ga jij 12 weken lang de uitdaging aan?

Heb jij duidelijk een doel voor ogen, maar zie je door de bomen het bos niet meer en kan je wel een extra handje (en duwtje in de rug) gebruiken? Doe dan mee aan de 12 WKS OUT Level 1 en behaal jouw doel binnen dit 12-wekelijkse traject.

Dit keer starten we met een "Level 1" groep op de maandagen en woensdagen om 17:30 uur vanaf 9 oktober. 

Wat kan je verwachten?
Je gaat de komende 12 weken lang, 2x per week aan de slag met een uitdagende en toffe trainingssessies geven door een van onze gekwalificeerde Personal Trainers. Met onze passie voor fitness en ruime (bewezen) ervaring op het gebied van voeding coaching helpen wij jou naar jouw doel tijdens ons programma!

In de Level 1 groep gaan we aan de slag met gemotiveerde deelnemers die nog niet eerder hebben deelgenomen aan 1 van onze 12 WKS trajecten. Hierbij gaan we tijdens dit level werken aan je techniek van de functionele bewegingen (squats, presses, etc) en je basis conditie om je bijvoorbeeld ook klaar te stomen voor een doorstroom naar 12WKS OUT Level 2 die in januari 2024 weer gaat starten als je dit zou willen. 

Welk doel je ook hebt, aankomen, afvallen, spieropbouw of jezelf gewoon fit voelen, wij helpen jou deze te bereiken binnen 12 weken!

In een kleine groep (8-10 deelnemers) ga jij 12 weken lang de uitdaging met ons aan.  Dit kan je dan ook weer extra motivatie geven om elke training te knallen. 

Wat zijn de kosten?
Voor slechts EUR 160,00 euro per maand (totaal 3 maanden), p.p. wordt jij 2x per week en 12 weken lang uitgedaagd. 

*minimaal 8 deelnemers per groep en maximaal 10

Wat zijn de trainingsdagen en tijden?
Vanaf maandag 9 oktober zijn de trainingsdagen iedere maandag en woensdag om 17:30 uur. De trainingen duren 1 uur en dat 12 weken lang.
 
In de laatste week van het traject, zullen we de les van maandag 25 december verplaatsen in overleg met de groep naar dinsdag (26 december) of vrijdag 29 december. 

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

Marieke Huizinga.

BEN JIJ BENIEUWD NAAR ONZE RESULTATEN?

WIJ ZIJN ER VERSCHRIKKELIJK TROTS OP

BEKIJK ZE HIER

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings