Hoe zou jij het vinden als wij jou 12 weken lang alle tips en tricks leren op het gebied van voeding in combinatie met krachttraining en we daarbij 12 weken lang, 2x per week een uitdagende en toffe trainingssessie verzorgen onder begeleiding van een vaste Personal Trainer? 

Vanaf dinsdag 25 oktober starten we weer met  twee nieuwe groepen. 

Met dit programma gaan we met een kleine groep (8) vaste deelnemers 12 weken lang aan de slag op het gebied van voeding en krachttraining. Dit in combinatie met onze passie voor krachttraining en onze ruime (bewezen) ervaring op het gebied van voedingscoaching geloven wij dat we met ons programma “12 WEEKS OUT” enorm veel toegevoegde waarde kunnen leveren aan jou!  

Het toffe van ons concept is dat je na afronding van de 12 weken gewoon weer door kan stromen naar een nieuwe groep die een periode daar na van start gaat. Zo blijf je dus focus houden en een stok achter de deur houden. 

*minimaal 6 deelnemers per groep en maximaal 8

Startdatum dinsdag 25 oktober t/m donderdag 19 januari 2023. Iedere dinsdag en donderdag start deze groep om 19:45 uur.

2 trainingen per week, 1 uur per training en onder begeleiding van een vaste trainer, Inclusief voedingscoaching voor slechts EUR 160,00 p.p.p.m

Je hebt geen recente of intensieve ervaring met krachttraining, daarom kies je voor de "beginners" groep. We maken deze splitsing bewust want op deze manier kunnen wij jouw groep op gelijk niveau gaan trainen en coachen.

*minimaal 6 deelnemers per groep en maximaal 8

Twijfel je voor welke groep je het beste kan kiezen? Neem dan contact met ons op. 

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Startdatum dinsdag 25 oktober t/m donderdag 19 januari 2023. Iedere dinsdag en donderdag start deze groep om 18:30 uur.

2 trainingen per week, 1 uur per training en onder begeleiding van een vaste trainer, Inclusief voedingscoaching voor slechts EUR 160,00 p.p.p.m

Je hebt recente en intensieve ervaring met krachttraining, daarom kies je voor de "gevorderden" groep. We maken deze splitsing bewust want op deze manier kunnen wij jouw groep op gelijk niveau gaan trainen en coachen.

*minimaal 6 deelnemers per groep en maximaal 8

Twijfel je voor welke groep je het beste kan kiezen? Neem dan contact met ons op. 

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

BEN JIJ BENIEUWD NAAR ONZE RESULTATEN?

WIJ ZIJN ER VERSCHRIKKELIJK TROTS OP

BEKIJK ZE HIER