Kijk welk fitness abonnement bij jou past en kom sporten bij Sport Boutique 32.

Bij Sport Boutique 32 is het altijd een open dag!

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt binnen een sportschool en dat is met één keer sporten soms lastig te voorspellen. Daarom werken wij bij Sport Boutique 32 niet met dagpassen of weekpassen, maar kun je net zo vaak een keer komen sporten tot jij zeker weet dat wij een match zijn. 

Sport Boutiquue 32 is namelijk een plek waarbij je uit je comfortzone kan treden en het beste uit jezelf te halen. Je staat er niet alleen voor, want onze gekwalificeerde instructeurs begeleiden je graag naar je persoonlijke trainingsdoelen. 

Kom op verschillende tijden en dagen en proef de sfeer binnen onze sportschool. Kom je voor het eerst? Vraag geheel vrijblijven een eerste kennismakingsgesprek aan en krijg een rondleiding in de gym met één van onze SB32 medewerkers. 

Weet je zeker dat sporten in Strijen bij Sport Boutique 32 écht jouw plek is? Laten we dan samen afstemmen wat het meest geschikte abonnement voor jou is. We bieden verschillende abonnementen aan, jaarlijks of maandelijks en in- of exclusief groepslessen. Eerst een keertje (gratis) proefsporten? Dat kan! 

Stuur ons even een berichtje!

Section
Drop element here
We hebben verschillende jaar abonnementen zoals jeugd tot en met 23 jaar en senior 65 plus is 32,95 euro per maand, onbeperkt fitness is 43,95 euro per maand en onbeperkt fitness en onbeperkt groepslessen is 49,45 per maand, we hebben wel eenmalig inschrijfgeld van 20 euro.
Voor de maand abonnementen van de jeugd en senioren rekenen wij 38,45 per maand, onbeperkt fitness is 54,95 euro per maand en onbeperkt fitnessen en groepslessen is 59,45 per maand, ook hier is er eenmalig inschrijfgeld van 20 euro.
De bedragen voor de strippenkaarten voor jeugd en senioren zijn 65,95 euro per 10 strippen, voor ditness en groepslessen, daarbij dus de overige leeftijden, bedraagt een strippenkaart 82,50 euro.
Rick de Baat.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

BOEK HIERONDER GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN KENNISMAKING/RONDLEIDING EN ERVAAR HET ZELF!

kennismaking/rondleiding

NOG VAST AAN JE HUIDIGE FITNESS CONTRACT?

Maak gebruik van onze overstapservice en wij nemen jouw abonnement tot 5 maanden over.

STAP NU OVER!

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings