SB32 goes HYROX!

SB32 meets HYROX

HYROX is een uniek en uitdagend trainingsconcept dat ontworpen is om je uithoudingsvermogen en functionele fitheid te verbeteren, terwijl het ook een gevoel van gemeenschap en uitdaging biedt. Het combineert verschillende cardio- en krachttrainingsoefeningen in één uitdagende workout.

Bij HYROX ga je van station naar station en voltooi je zoveel mogelijk herhalingen van de oefeningen binnen een bepaalde tijd. De oefeningen zijn onder andere hardlopen, roeien, skiën en functionele krachttrainingsoefeningen zoals burpees, kettlebell swings en box jumps. Het is een complete workout die zowel je uithoudingsvermogen als je kracht verbetert.

HYROX is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau, omdat de intensiteit van de oefeningen en het gewicht kan worden aangepast aan jouw niveau.

De ski workout van de HYROX die wordt uitgevoerd door de HYROX deelnemers.

HYROX staat bekend om functionele fitness oefeningen die geschikt zijn voor iedereen. Dit maakt de trainingen uitdagend en leuk, zelfs voor beginnende sporters. Het is dan ook niet voor niets dat HYROX bekend staat als 'the fitness competition for every body'. Wil jij jezelf fysiek en mentaal uitdagen en je fitnessniveau verbeteren? Schrijf je dan nu in voor een HYROX training en ontdek waarom het dé nieuwe uitdaging is voor iedereen!

De HYROX deelnemers doen de 1km hardloop HYROX workout.

Sport Boutique 32 is trotse partner van HYROX en biedt alle sporters de mogelijkheid om deel te nemen aan de HYROX lessen. Of je nu wilt trainen voor de competitie of gewoon op zoek bent naar een uitdagende en unieke manier om aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken, bij Sport Boutique 32 ben je aan het juiste adres.

Onze ervaren trainers helpen je bij het behalen van je doelen en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. 

De HYROX deelnemers zijn met de workout roeien bezig.

Tijdens een HYROX training krijg je te maken met verschillende workouts. Roeien is een van de meest uitdagende onderdelen van een HYROX training en zorgt voor een totale lichaamstraining. Je gebruikt niet alleen je benen en armen, maar ook je rug, core en bilspieren. Klinkt intens? Dat is het zeker! Maar wanneer je de finish bereikt en de euforie van het behalen van je doel ervaart, weet je dat het het allemaal waard was. Dus waar wacht je nog op?

Hoe ziet volledige HYROX race er uit?

Een HYROX event is een intensieve workout die bestaat uit een combinatie van hardlopen en functionele fitnessoefeningen. Tijdens de training krijg je te maken met acht verschillende workouts die elk bestaan uit twee oefeningen. De workouts zijn als volgt:

Workout 1: 1000 meter roeien en 1 kilometer hardlopen
Workout 2: 50 meter slee duwen en 50 meter sled pull
Workout 3: 1000 meter ski-erg en 1 kilometer hardlopen
Workout 4: 50 meter sled push en 50 meter weighted sled drag
Workout 5: 1 kilometer hardlopen en 50 burpees
Workout 6: 1000 meter air bike en 1 kilometer hardlopen
Workout 7: 50 kettlebell swings en 50 box jumps
Workout 8: 1 kilometer hardlopen en 100 wall balls

Elke workout wordt uitgevoerd in de volgorde zoals hierboven beschreven. Tussen elke workout heb je 2 minuten rust om bij te komen en je voor te bereiden op de volgende workout.

De workouts zijn ontworpen om je zowel fysiek als mentaal te testen en zorgen voor een totale lichaamstraining. Bij HYROX train je op je eigen niveau en tempo, dus het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde atleet bent. Onze ervaren instructeurs helpen je bij het uitvoeren van de oefeningen en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. Of je nu traint voor een HYROX-race of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, HYROX trainingen zijn de perfecte manier om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen.

De HYROX deelnemers zijn met de wokout sleeën bezig.

Lijkt het je leuk om samen met SB32 een keer mee te doen met een HYROX race event?

Er zijn verschillende categorieën en divisies waarin je kunt deelnemen, zodat je tegen mensen van vergelijkbare leeftijd en niveau strijdt. Een ander uniek aspect van HYROX is de gemeenschap die het creëert. Het is een kans om samen te trainen met anderen en om deel uit te maken van een groep die elkaar aanmoedigt en ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

HYROX is meer dan alleen een workout, het is een concept wat mensen samenbrengt om hun grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken. Dus, als je op zoek bent naar een uitdagende, leuke en gemeenschapsgerichte workout, dan is HYROX zeker iets om te overwegen.

Doe mee met deze toffe lessen en ervaar de voldoening en uitdaging van HYROX.

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

Section
Drop element here!

zie ik jou in een van onze lessen?

nog geen lid?
neem contact op met ons

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings