22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

SB32 goes HYROX!

SB32 OFFICIAL HYROX GYM

HYROX is een uniek en uitdagend trainingsconcept dat ontworpen is om je uithoudingsvermogen en functionele fitheid te verbeteren, terwijl het ook een gevoel van gemeenschap en uitdaging biedt. Het combineert verschillende cardio- en krachttrainingsoefeningen in één uitdagende workout.

We bieden per week verschillende HYROX lessen aan en HYROX is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau, omdat de intensiteit van de oefeningen en het gewicht kan worden aangepast aan jouw niveau. Lijkt het je leuk om mee te doen? Klink onder aan de pagina! 

Voordelen SB32 als partner gym.
Wij zijn inmiddels een volledig gecertificeerd HYROX gym, wat als voordeel heeft voor jullie dat je altijd 10% korting krijgt via SB32 op tickets, trainers up to date opgeleid, toegang tot de partnergym lounge op de events en dat je uitgebalanceerde groepstrainingen kunt verwachten en nog meer toffe dingen. Ook beschikken we over de nieuwste en beste trainingsmiddelen. 

De ski workout van de HYROX die wordt uitgevoerd door de HYROX deelnemers.

HYROX staat bekend om functionele fitness oefeningen die geschikt zijn voor iedereen. Dit maakt de trainingen uitdagend en leuk, zelfs voor beginnende sporters. Het is dan ook niet voor niets dat HYROX bekend staat als 'the fitness competition for every body'. Wil jij jezelf fysiek en mentaal uitdagen en je fitnessniveau verbeteren? Schrijf je dan nu in voor een HYROX training en ontdek waarom het dé nieuwe uitdaging is voor iedereen!

De HYROX deelnemers doen de 1km hardloop HYROX workout.

Sport Boutique 32 is trotse partner van HYROX en biedt alle sporters de mogelijkheid om deel te nemen aan de HYROX lessen. Of je nu wilt trainen voor de competitie of gewoon op zoek bent naar een uitdagende en unieke manier om aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken, bij Sport Boutique 32 ben je aan het juiste adres.

Onze ervaren trainers helpen je bij het behalen van je doelen en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. 

De HYROX deelnemers zijn met de workout roeien bezig.

Tijdens een HYROX training krijg je te maken met verschillende workouts. Roeien is een van de meest uitdagende onderdelen van een HYROX training en zorgt voor een totale lichaamstraining. Je gebruikt niet alleen je benen en armen, maar ook je rug, core en bilspieren. Klinkt intens? Dat is het zeker! Maar wanneer je de finish bereikt en de euforie van het behalen van je doel ervaart, weet je dat het het allemaal waard was. Dus waar wacht je nog op?

De HYROX deelnemers zijn met de wokout sleeën bezig.

Lees hier de ervaring van Silvia en Michel

Afgelopen mei hebben 2 van onze toppers mee gedaan aan ons eerste SB32 goes HYROX in Rotterdam. Michel en Silvia nemen je in deze review mee in hun HYROX avontuur.
Laat je inspireren door deze 2 kanjers en kom ook meedoen aan onze HYROX trainingen…

Het was vrijdag 3 februari 2022, ik weet het nog zo goed. Er kwam een bericht over Hyrox. Als grap stuurde ik het door naar Michel, kijk, dit is wat voor jou. En wat eigenlijk als grapje begon, werd serieus. In Rick zijn woorden: “En denk dat als je HYROX ontleed dat je overhoudt: Michel en Sil.”. En daar was het duo, Michel en Sil. We wisten eigenlijk ook niet helemaal waar we aan begonnen. Na wat zoeken en speuren op internet bleek het toch wel heftig. “It is a gruelling and rigorous test of overall fitness – requiring strength, speed, endurance, and power.” Weten we dit zeker?

Maar terug wilden we niet. We hadden een doel. Over die finishlijn komen! We begonnen met een flinke groep aan de trainingen. Het groepsgevoel en werken als duo motiveerde ontzettend! De trainingen waren zwaar maar gezellig. En iedere maandag hadden we een gezamenlijk doel: trainen voor Hyrox. Tijdens die trainingen kwamen we er al achter dat hardlopen niet zo ons ding is maar die andere oefeningen (behalve burpees) wel aardig gingen.

Daar was die dag dan. Op naar Ahoy. Bij binnenkomst aanmelden, nummer ontvangen en maar eens kijken waar we terecht kwamen. Wat een sensatie was dat! Overal mensen die of hun beste prestatie probeerde neer te zetten of mensen die andere daarbij aanmoedigden. De sfeer was fantastisch. Met buikpijn van de spanning van start gegaan en helemaal kapot gegaan.

Maar we hebben ons doel bereikt: we zijn over de finish gekomen! En nu? De trainingen op maandag missen we enorm en hopen dat er binnenkort weer Hyrox trainingen komen. En als kers op de taart gaan we weer meedoen met Rotterdam, toch Michel?

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

zie ik jou in een van onze lessen?

nog geen lid?
neem contact op met ons