22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

Bekijk de groepslessen van Sport Boutique 32, want van samen trainen wordt je blij.

Van samen trainen wordt je blij...

Van welke groepsles word jij blij? Er is volop keuze bij Sport Boutique 32! Bekijk hieronder ons groepslesrooster en kies de les die bij jou past.

Van cardio boksen, circuit training, bokszak training, benen-billen-buiktraining, bootcamp in Strijen of onze HIIT-trainingen. Alle lessen worden door onze eigen opgeleide trainers bedacht en uitgevoerd. Oh enne… vind je het lastig om te kiezen? Meerdere lessen volgen kan natuurlijk ook ;-)!

Kies je voor een groepsles bij Sport Boutique 32 dan kies je voor sporten in een kleine groep mét persoonlijke aandacht voor jou als individu. Ons team bestaat uit professionals die elke dag gaan en staan voor de allerleukste groepsles. Meedoen regel je met een abonnement óf met een strippenkaart! Aanmelden voor een groepsles gaat heel gemakkelijk via onze app. Liever eerst een keer (gratis) proberen? Dat kan! Stuur ons even een berichtje.

Heb jij ons abonnement onbeperkt fitnessen inclusief groepslessen? Dan kun je gratis deelnemen aan de groepslessen. Bij Sport Boutique 32 vinden we het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt. Wij werken niet met dag of week passen. Je kunt zo vaak als je wilt komen. Net zo lang dat jij zeker weet dat wij een match voor elkaar zijn!

Sport Boutique 32 geeft boxing bag training.

Onze oude vertrouwde bokszak training daagt jou uit om conditioneel aan de slag te gaan met boksen. We zullen de hartslag op gang laten komen en behouden door oefeningen uit te voeren op lichaamsgewicht, met als afwisseling, verschillende combinaties op de bokszak.
Na de les ga je bezweet de cooling-down aan waarbij de buikspieren niet worden vergeten. Het is een pittige les, waarbij je voldaan naar huis gaat. Wees gerust, onze trainers houden rekening met jouw niveau en zullen hier hun training op aanpassen.


Sport boutiquue 32 geeft boxing fundamentals.

Tijdens de les boxing fundamentals leer jij technisch boksen als een echte bokser! Wees gerust, je gaat niet naar huis met een blauw oog, want er worden geen klappen op het hoofd uitgedeeld of gespard. Wel word je gekoppeld aan een gelijkwaardige partner om zo samen de technieken onder de knie te krijgen. Ook geven we tijdens deze les de optie om de scheenbeschermers aan te trekken en ook de kneepjes van het kickboksen te leren. De les wordt ingevuld naar de behoefte van iedereen, zodat iedereen kan mee boksen!

Ben jij geïnteresseerd in het écht leren (kick)boksen, ongeacht je niveau? Dan is deze les zeker een aanrader!

Sport Boutique 32 geeft boxing booty.

Tijdens de boxing booty les krijg je boksles met een afwisseling van een "below the belt” workout. Je krijgt de basistechnieken van boksen uitgelegd, maar ook train je de benen en billen met onze tussentijdse oefeningen. Het is een leuke les om conditie en kracht te combineren en voor alle niveaus haalbaar om mee te doen.

Sport Boutique 32 geeft power boxing.

Technisch boksen maken we tijdens deze les niet te moeilijk. Iedereen kan deelnemen aan de les, want ook hier krijg je de basistechnieken boksen onder de knie, maar gaan we ook aan de slag met HIIT, krachtoefeningen. Het is een les met een hoog fun gehalte, waarbij toch iedereen bezweet en voldaan naar huis gaan.

Sport Boutique 32 geeft Benen- Billen- Buik training, ook wel bekend als BBB.

Deze les staat in het teken van het aanpakken van de drie belangrijke B's in je lichaam. Buik, Benen, Billen. Tijdens deze les werk je op een leuke manier aan het verbeteren van de conditie en kracht gefocust op de drie B's. Dus ben jij iemand die graag deze drie zones wil aanpakken? Dan is de BBB-les zeker iets voor jou!

Sport Boutique 32 geeft circuit training.

De circuit trainingen bestaat uit verschillende oefeningen die je achter elkaar uitvoert. Er wordt gewerkt op een hoog tempo, waarbij je de conditie verbetert en je spieren versterkt. Over het algemeen is er een rust moment na elk rondje circuit. Ook hier kijken we net als alle lessen naar het niveau van de deelnemers.

Sport Boutique 32 geeft High Intensity Interval Training, ook wel bekend als HIIT.

HYROX is een uniek en uitdagend trainingsconcept dat ontworpen is om je uithoudingsvermogen en functionele fitheid te verbeteren, terwijl het ook een gevoel van gemeenschap en uitdaging biedt. Het combineert verschillende cardio- en krachttrainingsoefeningen in één uitdagende workout. We bieden per week verschillende HYROX lessen aan en HYROX is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau, omdat de intensiteit van de oefeningen en het gewicht kan worden aangepast aan jouw niveau. Lijkt het je leuk om mee te doen?

Ben jij al net zo enthousiast over onze groepslessen als wij? Meld je dan hieronder aan voor een proefles. Bij Sport boutique 32 vinden we het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de sportschool én onze lessen. Daarom werken wij niet met dag of week passen. Het is bij ons altijd een open dag!

Heb je al een abonnement inclusief groepslessen of een strippenkaart? Dan kun je gratis deelnemen aan de groepslessen. Je kunt jezelf aanmelden via onze app.

Murvin Gumps

wanneer zie ik jou in ÉÉN VAN MIJN BOKSLESSEN?

BEN JE NOG GEEN LID? STUUR ONS EN BERICHTJE EN WE ZETTEN JE OP DE LIJST!

NEEM CONTACT OP