GROEPSLESSEN

Van samen trainen wordt je blij...

Van welke groepsles word jij blij? Er is volop keuze bij Sport Boutique 32! Bekijk hieronder ons groepslesrooster en kies de les die bij jou past:

Van cardio boksen, circuit training, bokszak training, benen-billen-buiktraining, bootcamp in Strijen of onze HIIT trainingen. Alle lessen worden door onze eigen opgeleide trainers bedacht en uitgevoerd. Oh enne… vind je het lastig om te kiezen? Meerdere lessen volgen kan natuurlijk ook ;-)!

Kies je voor een groepsles bij Sport Boutique 32 dan kies je voor sporten in een kleine groep mét persoonlijke aandacht voor jou als individu. Ons team bestaat uit professionals die elke dag gaan en staan voor de allerleukste groepsles. Meedoen regel je met een abonnement óf met een strippenkaart! Aanmelden voor een groepsles gaat heel gemakkelijk via onze app. Liever eerst een keer (gratis) proberen? Dat kan! Stuur ons even een berichtje. 

Heb jij ons abonnement onbeperkt fitnessen inclusief groepslessen? Dan kun je gratis deelnemen aan de groepslessen. Bij Sport Boutique 32 vinden we het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt. Wij werken niet met dag of week passen. Je kunt zo vaak als je wilt komen. Net zo lang dat jij zeker weet dat wij een match voor elkaar zijn! 

wanneer zie ik jou in ÉÉN VAN MIJN BOKSLESSEN?

BEN JE NOG GEEN LID? STUUR ONS EN BERICHTJE EN WE ZETTEN JE OP DE LIJST!

NEEM CONTACT OP