Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings

NIEUWE GROEPEN HYROX PREP | SCHRIJF JE SNEL IN!

Personal training op weg naar de beste versie van jezelf.

Wij zijn dé specialist als het gaat om Personal Training in de Hoeksche Waard.

Sommige doelen hebben persoonlijke begeleiding nodig! Het begint en eindigt bij jou en jouw gedrag. En wij helpen je. En fanatiek ook. Jij bepaalt jouw doelen en samen gaan we ervoor.

Met Personal Training train je 1-op-1, altijd met een vaste trainer én met een continue focus op jouw persoonlijke doelen. Bij Sport Boutique 32 geloven we dat patronen en gewoontes er zijn om te doorbreken. En onzekerheden zijn er om te overwinnen. Bewustwording is écht eerste stap op weg naar de allerbeste versie van jezelf.

Samen gaan we op zoek naar wat jij het beste wél en vooral níet kan doen. Bij Sport Boutique 32 kijken wij het liefst samen met jou naar de drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en een continue invloed hebben op je dagelijkse leven: voeding, training en gedrag. Zo werken we namelijk niet alleen aan het behalen, maar ook aan het behouden van jouw resultaten. Wil je afvallen? Of juist aankomen? Je conditie verbeteren? Spiermassa opbouwen? Of je gewoon lekker fit voelen? Personal Training bij Sport Boutique 32 in Strijen, kan jouw oplossing zijn.

Stel je vraag, deel je idee en/of plan en laten we er samen voor gaan. Geen vraag is te gek: stel ‘m gewoon!

Marieke Huizinga.

BEN JIJ BENIEUWD NAAR ONZE RESULTATEN?

WIJ ZIJN ER VERSCHRIKKELIJK TROTS OP

BEKIJK ZE HIER

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

KOM VANDAAG NOG LANGS VOOR EEN BAKJE KOFFIE EN MAAK KENNIS MET ONS

PLAN JE AFSPRAAK