22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

Sport Boutique 32 heeft ook (sport) fysiotherapie.

Sport Boutique 32 meets Fysiotherapie Strijen

Als een auto problemen krijgt en een onderhoudsbeurt nodig heeft gaat er een lampje branden. Als die lampjes bij jou gaan branden, geef jezelf dan ook die onderhoudsbeurt!

Want ook jij als (fanatieke) sporter hebt zo nu en dan ook een APK nodig. SB32 FYSIO heeft in samenwerking met Fysiotherapie Strijen de beste fysiotherapie voor onder andere sporters. Wij vinden het belangrijk dat wij alles kunnen aanbieden onder één dak. Daardoor kunnen wij jullie zo goed mogelijk helpen. Ook is het ontzettend fijn dat onze fysiotherapeuten dezelfde klantfocus delen als Sport Boutique 32.

Sporten is belangrijk en daarom zullen wij altijd kijken naar een actieve revalidatie.

Onze fysio's hebben een specialisatie in sportanalyes en kijken naar een goede trainingsopbouw. Je gaat samen met jouw therapeut de gym in om de benodigde behandelingen en/of hersteltrainingen uit te voeren.

Wanneer klopt je bij de fysio aan?

Als je een blessure hebt, maar de sport graag weer wilt herpakken; Voor als je wilt starten met sporten en verantwoord wilt opbouwen om blessures te voorkomen; Voor het ontvangen van advies in trainingsopbouw en –variatie;
Of als er sprake is van EHBSO (eerste hulp bij sportongevallen).

Ook heeft de fysio inloop momenten, wanneer zijn deze?

We hebben ook een inloop moment op de dinsdag van 17:00 uur tot 17:30 uur.  Mocht er toch behoefte zijn aan direct contact via de mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Klik op maak een afspraak dan hebben we direct contact. 

Wat zijn onze openingstijden voor de fysio

Maandag    07:45 - 21:00 uur
Dinsdag        07:45 - 20:00 uur
Woensdag   07:45 - 20:30 uur
Donderdag  07:45 - 20:00 uur
Vrijdag          07:45 - 17:30 uur
Zaterdag      Gesloten
Zondag        Gesloten

Leuk feitje, onze fysiotherapeuten zijn allemaal onderlegd met hun eigen master specialisatie. Ben je op zoek naar een specifiek gespecialiseerde therapeut? Bekijk dan ons fysio team en vraag een afspraak aan bij de juiste fysio.

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

Rick de Baat.

WAnneer kom jij langs?

Maak je afspraak