22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

Sport Botuique heeft ook (boks)lessen voor kids vanaf 3 jaar.

Jong geleerd is oud gedaan...

Sporten is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Het beoefenen van fitness en boksen heeft dan ook een positief effect op de fysieke en mentale gezondheid. Sporten helpt hun motorische vaardigheden ontwikkelen, maar ook hun zelfvertrouwen te vergroten. Voor kinderen is het óók belangrijk dat ze veel plezier hebben in het sporten, daarom zorgen wij voor variatie én persoonlijke aandacht bij de groepslessen.

Wil jij jouw kind laten kennismaken met sporten? Schrijf je dan nu in voor een proefles bij Sport Boutique 32.
Ben je al lid geworden? Dan kun je gemakkelijk via onze app jouw kind aanmelden voor de lessen.

Zo hebben wij bij Sport Boutique 32 de lessen SB32 MINI van 3 tot en met 5 jaar.

SB32 MINI'S is een nieuwe leuke les bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar oud waarbij FUN centraal staat. Door middel van balspellen in team verband leren de kinderen samenwerken en ontwikkelen zij zichzelf op verschillende vlakken. Zo zullen zij ook leren om zichzelf te verdedigen als we besluiten een les de bokshandschoenen aan te trekken en een lesje boksen te geven. De lessen zijn bedoeld om met plezier naar toe te gaan en onze trainers doen hun uiterste best om dat zo te houden!

Sport Boutique heeft ook SB32 Kids circuit trainingen voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar.

De circuittrainingen zijn bedoeld om jouw kind op een gezonde manier kennis te laten maken met de apparaten vanuit de sportschool. Dit doen wij door in een aparte zaal met hen te trainen. Zo kunnen wij écht de persoonlijke aandacht bieden aan jouw kind die hij of zij verdient. In deze les wordt er niet met zware gewichten getraind, maar trainen ze op lichaamsgewicht of met laag gewicht. Onze trainers begeleiden de kinderen op techniek, maar leren ze ook welke spieren er nu daadwerkelijk getraind worden.

Sport Boutique 32 heeft ook SB32 Kids boxing lessen voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar.

Boksen is niet alleen een leuke en uitdagende sport, maar biedt ook veel andere voordelen voor kinderen. Wij geloven in de kracht van boksen voor kids. Zo leren ze naast de fysieke en mentale vaardigheden ook omgaan met stress en andere emoties. Uiteindelijk biedt dit een goede bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Kopie van KIDS HYROX  SB32 KIDS Info.png__PID:7d30708e-84ab-4c59-9f83-9277d48a5d76

Nu kunnen de kids net zo stoer trainen als de volwassenen. Natuurlijk in een aangepaste versie van de trainingen, gaan we met de HYROX Kids met dezelfde elementen aan de slag als bij de volwassenen. Dit is een reeks functionele bewegingen die je uitdagen op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen!

Wil jij jouw kind laten kennismaken met boksen? Schrijf je dan nu in voor een proefles bij Sport Boutique 32 en ontdek welke voordelen boksen voor jouw kind kan bieden.

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

1P4A0778.jpg__PID:86e0f6bb-2f68-42b1-8077-58a095340943

wanneer komt jouw kind meedoen?

vraag je proefles aan