KOOP JE TICKETS VOOR DE 2E SB32 HYROX RACE 14 SEPTEMBER 2024!

CollageCoaching.png__PID:f9f3cb10-bedd-4091-abce-911ac2169725

PERSONAL TRAINING

Sommige doelen hebben persoonlijke begeleiding nodig! Het begint en eindigt bij jou en jouw gedrag. En wij helpen je. En fanatiek ook. Jij bepaalt jouw doelen en samen gaan we ervoor. Met Personal Training train je 1-op-1, altijd met een vaste trainer én met een continue focus op jouw persoonlijke doelen. Train je liever met een maatje? Dan kun je de kosten delen met DUO Personal Training.

Bij Sport Boutique 32 kijken wij het liefst samen met jou naar de drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en een continue invloed hebben op je dagelijkse leven: voeding, training en gedrag. Zo werken we namelijk niet alleen aan het behalen, maar ook aan het behouden van jouw resultaten.

Wil je afvallen? Of juist aankomen? Je conditie verbeteren? Spiermassa opbouwen? Of je gewoon lekker fit voelen? Personal Training bij SB32 in Strijen is jouw oplossing!

Stel je vraag, deel je idee en/of plan en laten we er samen voor gaan. Geen vraag is te gek: stel ‘m gewoon!

NEEM CONTACT OP
20230129-DAN05283.jpg__PID:e55d9904-5937-4288-8b61-7ae02cf2dd12

KLANT ERVARINGEN

Zeer nette en mooie gym met vriendelijk en behulpzaam personeel. Persoonlijk kom ik hier altijd met veel plezier.

Ik heb hier zelf personal training ervaren en je krijgt de juiste aandacht en hulp om jezelf naar een hoger niveau te brengen.


Sport boutique 32 is een enorm fijne sportschool. Het is clean (letterlijk en figuurlijk) het personeel is ontzettend betrokken bij jou als persoon en je progressie.

Personal training is naar mijn ervaring echt aan te raden als je een goede motivator nodig hebt in de sportschool!

Vorig jaar september gestart met Personal Training met als doel sterker en fitter te worden. We werkten samen met Rick aan ons doel en de resultaten waren al snel merkbaar en zichtbaar.De persoonlijke en de professionele begeleiding van Rick en zijn team geven een goed gevoel. Daarbij staan gezelligheid en oprechte interesse hoog in het vaandel. SB32 #thebestgymintown

Sinds kort krijg ik personal training bij Sport Boutique 32. Nu train ik al aardig wat jaartjes maar met de begeleiding die ik hier krijg til ik mijn trainingen, conditie en mijn fysiek echt naar een volgend niveau! Overal wordt aan gedacht: training, voeding, de juiste supplementen maar ook rust en waar nodig de persoonlijke touch en begeleiding van Rick door de dagen heen. Het geeft je een extra boost om alles te geven en de beste versie van jezelf te worden, dankzij zijn kennis en kunde kan ik snel resultaten boeken zonder dat ik door alle “bro science” van de fitfluencers veel moet proberen zonder resultaat (de resultaten op de website liegen er niet om). Ik ben er van overtuigd dat ik op deze manier uiteindelijk mijn gewenste fysiek behaal en me daarbij ook gezond en energiek voel.
 Team van Sport Boutique 32 ga zo door!

Mooie, laagdrempelige en schone sportschool! Het personeel is vriendelijk, enthousiast en heeft oog voor jou als persoon.

De groepslessen zijn afwisselend en uitdagend. De personal training sessies zijn echt aan te raden. Zowel op sportief vlak als op het vlak van afvallen en leefstijlverandering.

Welk doel je ook hebt zij helpen en coachen je er heen. Ze steken met kop en schouders boven andere sportscholen uit in de regio.Vanaf het intakegesprek fantastisch geholpen door zowel Rick als het personeel. Zeer vriendelijk en behulpzaam, altijd open voor vragen en denken graag mee om je training te verbeteren. Ruime keuze aan apparaten, een mooie ruime kleedkamers, masseur en fysiotherapeut! Sinds april begonnen met personal training en dit is geweldig.

Je wordt gepusht om net wat harder en anders te trainen dan wanneer je alleen traint. Je krijgt tips en tricks en wordt ondersteund bij het formuleren en behalen van je doelen, zowel op sportgebied maar ook voor voeding.

Dit heeft mij persoonlijk erg geholpen om beter, gezonder en normaler te gaan eten. Al met al zeker een aanrader en een zeer fijne plek om te sporten!

NEEM CONTACT OP

Op basis van jouw voorkeuren gaan we het passend maken. Wij nemen contact met je op om alles door te spreken en je inschrijving te bevestigen. We hebben er zin in! Mocht je andere vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.