22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

Groep die een HYROX oefening uitvoert .

SB32 helpt jou naar de finish van de HYROX! 

Ja, je leest het goed! We gaan binnen SB32 een team van maximaal 16 deelnemers opstellen waarmee we mee gaan doen aan de HYROX in Rotterdam!

Het is de perfecte wedstrijd voor iedereen die gewoon eens echt een tof sportief fitness event wil meemaken en een grens wil verleggen in groepsverband.

We doen dus mee in de "Doubles" divisie. Dat wil zeggen dat je met een vast trainingsmaatje (1 van de 16 deelnemers) de HYROX gaat doen. Verdere info kun je vinden op de website van HYROX (klik hier)

Vanaf maandag 6 maart 2023 starten we met de SB32 HYROX Prep trainingen die ervoor zorgen dat je kipfit aan de startstreep verschijnt.
 
Het Main Event is op zaterdag 20 mei 2023 en wordt gegeven in onze thuisstad Rotterdam in Ahoy! Check hier de site van Ahoy voor meer info.
Daag jezelf uit door met SB32 mee te doen met dit super gave event!

Let op! Slecht 16 plekken beschikbaar! 

Wat is de HYROX eigenlijk?

HYROX is een fitness event in Ahoy Rotterdam op zaterdag 20 mei 2023.

HYROX combineert 8 functionele oefeningen met hardlopen. Daarbij loop je 1 kilometer hard en ga je direct door met functionele beweging. Wij geloven in het maken van herinneringen en dit is er eentje van!

Samen een wedstrijdje meedoen met het team en andere (niet) leden is sowieso al tof om te ervaren! SB32 doet mee met de Doubles divisie. Dit houdt in dat je samen met een partner de HYROX- race aflegt. De oefeningen worden onderling verdeeld, maar de 1 kilometer run doen jullie samen. Zo heb je tussendoor toch nog een rust moment. 

Check hieronder het filmpje waarin kort wordt uitgelegd wat we gaan doen. Is het je nog niet duidelijk, neem dan contact met ons op!

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen op de site van HYROX: https://hyroxnetherlands.com/race-informatie

Waar helpt SB32 jou bij? 

Wij organiseren vanaf maandag 6 maart 2023 de HYROX Prep trainingen.

10 trainingen lang zullen wij vanaf maandagavond 6 maart a.s. om 20:00 uur deze SB32 HYROX Prep training aanbieden.

Dit zijn trainingen waarbij de focust ligt op uithoudingsvermogen, kracht en fun! Jij wordt door ons klaargestoomd tot een echte atleet, ongeacht je niveau!

Als lid van SB32 kunnen we deze 10 trainingen voor slechts EUR 89,95 euro per persoon aanbieden. (Ben je geen lid? Geen zorgen je kunt alsnog meedoen echter bedragen de kosten voor de 10 trainingen EUR 129,95 per persoon)

Let op je dient na de vergoeding voor de trainingen zelf het deelname kaartje aanschaffen. Wij stellen voor om dit pas te doen nadat je bent ingeschreven voor de trainingen. Dan kunnen we namelijk met elkaar koppels maken en dan kunnen de gevormde DUO's zichzelf aanmelden via de site van HYROX.

Naast de pittige en strategische trainingen krijg je een super tof SB32 GOES HYROX shirt die we op de dag van het event met elkaar aantrekken als team. En we zorgen voor andere toffe merch naar aanloop van het event! Ook zorgen we ervoor dat alles wordt vastgelegd waardoor je altijd nog eens terug kan kijken naar deze toffe tijd!

Geen SB32 lid? Geen probleem! Je kunt sowieso deelnemen aan onze HYROX PREP training en behoort helemaal tot ons team. Uiteraard ben je wel vrij lid te worden van onze toffe gym 😉

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

Anouk Ville

ga jij de uitdaging met ons aan?

schrijf je nu in!