22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

WALL OF FAME

Een kijkje in de SB32 Personal Training keuken

Wij kunnen ons voorstellen dat je het spannend vind om een dergelijk traject te starten. Daarom hebben we een aantal inspirerende verhalen gebundeld zodat jij rustig kan lezen hoe andere klanten het hebben ervaren.

Mocht je na het lezen van deze verhalen geinteresseerd zijn in een geheel vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op via het contact formulier. 


RALPH BOUMAN

'S-GRAVENDEEL

Ik was opzoek naar twee dingen: Goed advies & begeleiding rond voeding en bewegen en ik wilde eens een echte stok achter deur hebben die mij op de juiste manier kon motiveren en uiteraard of Personal Training bij Sport Boutique 32 mij kon helpen bij die waarom-vraag maar wat ook belangrijk is, is de klik die je moet hebben met de trainer en voor mij ook belangrijk hoe de sportschool aanvoelt qua sfeer.

Ik wilde gezonder en vooral bewuster bezig zijn met voeding en bewegen met als doel dat ik wat zou afvallen en daardoor fitter zou gaan voelen. Met als mooie bijeffecten dat je als wat kilo’s verliest je ook één/twee kledingmaten kleiner kan dragen ;-)

Mijn gewicht tijdens het PT traject is soms net de aandelenbeurs, maar wel eentje met een gemiddeld dalende lijn gelukkig. Qua kilo’s ben ik 15 kg afgevallen. Ik heb het traject als heel fijn ervaren. De adviezen rond voeding passen heel goed in mijn eetpatroon en wat ik lekker vind. Het is zeker geen gek streng dieet of dat je alleen ‘sla mag eten’. Inzicht in voeding dus in wat wel en wat niet goed voor je is.

De trainingen zelf zijn waar ik op had gehoopt: Uitdagend, afwisselend en altijd net even iets meer uit je zelf halen. Altijd met een super voldaan gevoel… en spierpijn! Ik ben daardoor fitter en sterker geworden.

Als je nu (net als ik) al jaren bezig bent om van dieet naar dieet te gaan en van de ene sportactiviteit naar de andere, met weinig blijvend resultaat? Ga dan eens een kop koffie drinken bij SB32! Proef de sfeer en laat je informeren over personal training!


NIELS KLEINJAN

STRIJEN

Begin 2020 was ik er mentaal en fysiek slecht aan toe. Al geruime tijd voelde ik me slecht, futloos en ik had geen energie. Jarenlang slecht eten en niet of nauwelijks bewegen begon zijn tol te eisen.

Na mijn bezoek aan de dokter werd ik met de neus op de feiten gedrukt. Ik had een veel te hoge bloeddruk, mijn conditie was slecht en ik woog op dat moment rond de 113 kilo. De volgende dag nam ik contact op met Sport Boutique 32. Ik kwam met Rick in contact en tijdens onze intake vertelde ik hem mijn verhaal.

Het belangrijkste was het omlaag krijgen van mijn bloeddruk, fitter worden en afvallen. Vanuit dat gesprek ben ik begonnen met het Personal Training traject en daarnaast zelf 2x fitnessen en 1x hardlopen. Rick heeft mijn trainingsprogramma en voedingsplan gemaakt op mijn persoonlijke uitgangspunten. Ik was bang dat ik niks meer mocht eten en dat ik veel honger zou hebben. Het tegendeel is waar.

De insteek van SB32 is gericht op het langer termijn volhouden van je voedingskeuzes, dus geen moeilijke gerechten of dingen eten die je niet snapt. Honger kende ik niet in dit traject, ik begon dingen te eten die ik voorheen nooit at. Ik ben van nature geen groente eter en toch wist Rick mij te overtuigen om te experimenteren met gerechten, waardoor ik tot mijn verbazing alles eet!

Ook de trainingen waren tijdens de start erg zwaar en ik kwam er al snel achter dat je bij Rick niks cadeau krijgt! Na de eerste PT sessies moest ik thuis zeker 20 minuten bijkomen (en nog), zover laat hij je gaan in alle oefeningen en dit is ook nodig omdat je zelf nooit zover kunt gaan. De eerste weken vlogen de kilo’s eraf en dat voelde echt super. Toen kwam de eerste Corona lock down en moest Sport Boutique 32 dicht. Samen met Rick maakte ik een plan om de ingezette koers vast te houden.

Ook zonder fitnessen en Personal Training sessies in de sportschool. Ik besloot te gaan hardlopen omdat dat bijna het enige was wat ik op dat moment nog kon. Na een aantal loopsessies buiten ging het eigenlijk heel goed, ik bleef afvallen en verbaasde me erover hoeveel energie en kracht ik kreeg van “normaal” eten. Toen ik hierover sprak met Rick draaide hij dit direct om en zei me: ‘’Niels kun je nagaan wat al dat slechte eten met je deed!’’.

Hoewel Rick mij geen training kon geven kan ik niet anders zeggen dan dat hij me enorm door de lock down heen heeft gesleept door echt om de dag contact te zoeken en te vragen hoe het ging met eten en sporten. Nog steeds kan ik altijd terecht voor vragen en tips betreft sport en voeding. Kortom top! Op 1 juli 2020 mochten we weer aan de slag. Ik was op dat moment 20 kg afgevallen. Dit was al veel meer dan ik in het begin had durven hopen. We zijn de trainingen gaan intensiveren met nieuwe doelen.

Eigenlijk kom je steeds in een nieuwe fase van het traject en steeds ga je je doelen bijstellen waar nodig. Na een half jaar gas geven in de gym woog ik op 10 december 85 kg! Zelf had ik dit nooit gedacht dat ik dit kon behalen. Helaas moest Sport Boutique 32 wederom sluiten op 15 december en wederom heb ik samen met Rick een plan gemaakt om ook door deze lock down te komen zonder de focus en resultaat te verliezen. Ik ben weer gaan hardlopen en doe buiten Personal Training om toch focus te houden op krachttraining.

Na deze lock down gaan we weer vol aan de slag want mijn traject zit er nog niet op. Op dit moment weeg 83,5 kg en ik voel mijzelf fitter dan ooit!!

Ik krijg vaak de opmerking “je hongert je zeker helemaal uit met konijnenvoer?’’. Uh nee mensen, ik eet echt lekker divers en ik heb eigenlijk nooit honger. Natuurlijk zijn er momenten waarop ik ook lekker kan genieten van een patatje of een keer pannenkoeken. Maar belangrijk is dat ik moet leren om de rest van mijn leven anders te eten, want wat ik deed was niet normaal! Dit is mijn nieuwe normaal. Nadat dat kwartje was gevallen ging het pas echt goed.

Het enige wat vereist is, is discipline, een portie doorzetting vermogen en professionele begeleiding. Maak geen slachtoffer van jezelf maar onderneem actie en vecht er tegen. Ja het kost geld, maar een slecht en ongezond levenspatroon kost je nog veel meer.

Het is echt een investering in jezelf.

Voor de mensen die zich herkennen in mijn verhaal en de knop om willen zetten kan ik maar 1 ding zeggen! Neem contact op met het team van Sport Boutique 32. Iedereen kan het, zolang je het zelf maar wil.


CALLUM TER RIET

STRIJEN

Waarom ben je met PT begonnen? De redenen om met PT te beginnen, zijn er eigenlijk 2 geweest. Toen de eerste corona lockdown zich aandiende werd er continue op TV gesproken over mannen boven de 50 jaar, met overgewicht die op de intensive care terecht kwamen. Aangezien ik zeker bij die groep behoor(de) en een “ruggengraat als een spekkie” had / heb wilde ik de druk er op hebben om resultaat te behalen. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar, maar daar had ik wel professionele hulp bij nodig.

 Wat was voor jou belangrijk? Begeleiding en resultaat. Zonder resultaat ben ik snel geneigd om op te geven, of om een andere weg te bewandelen. Ik ben een blauwe maandag ooit bij een andere lokale sportschool lid geweest en een soort computer krachtding abonnement gehad, waarvan de instellingen voor mij (en helaas ook voor het personeel daar) abracadabra waren, dus daar kwam weinig goeds van.

 Wat wilde je bereiken? In eerste instantie gewichtsverlies en bijkomende gezondere levensstijl. Op advies van SB32 eerst dmv cardio en circuit personal training. Bij SB32 in weer en wind buiten getraind, ook tijdens de lockdowns. Daar bleven de SB32 collega’s mij motiveren. Nu kan alles gelukkig weer binnen, maar op verzoek ook buiten. Na 6 maanden en een goed resultaat, de focus samen met Rick en Marieke verlegd naar meer kracht training, waar iedere PT ook een deel cardio in verwerkt zit.

 Wat is het resultaat geweest in kilo’s? Door goed voedingsadvies en vele WhatsAppjes van de coaches op de momenten dat je het niet verwacht, maar wel nodig hebt, van bijna 104 kg bij de eerste weging naar 81,5 kg. Dat is zeker OK voor een goed BMI, maar was voor het mooi iets te weinig. Nu al bijna een jaar op een normaal gewicht van ca 86/87 kg en aan de spiertjes aan het werken.

 Hoe heb je het traject ervaren? Goed, want als gezegd moet ik resultaat zien om gemotiveerd te blijven. En dat is er zeker dankzij SB32. Realistische doelen worden gesteld en ook gehaald.

Hoe heb je de trainingen ervaren? Altijd leuk en vernieuwend. Ook als ik een off-day heb, is het altijd ontspannend en zelfs 10 minuten minder trainen is niet erg om met een kop koffie eens te luisteren naar tips & tricks. Ik heb in 2 jaar SB32 slechts 3x alleen getraind, maar ik kan mij niet tot het uiterste motiveren. Ik heb daar de doortastend strenge, maar een vriendelijke blik voor nodig van de coaches. Net even die 10 seconden meer op die bike of net even die 3 extra keren omhoog met dat gewicht. En dat lukt dan ook. Volgens mij is dat ook het geheim van SB32, hoe ze het doen weet ik niet, maar dat doen ze goed. Ook de verrassingen van weer een nieuw onderdeel en hoe dat goed uit te voeren om blessures te vermijden, zijn iedere PT weer “verademend zwaar”.

 Wat zou je potentiële nieuwe klanten willen meegeven mbt Personal Training bij SB32? Stel realistische doelen in overleg met jouw coach. Ik heb op mijn 51e niet de illusie dat ik nog in Baywatch kan gaan acteren. Maar door stukje bij beetje iets sterker te worden, een gezond gewicht te houden waar je je lekker bij voelt, helpt dat zeker bij de dagelijkse bezigheden. Ik moest er 2 jaar geleden niet aan denken om een stuk tuin om te ploegen met een schep, zware dozen waren al gauw te zwaar. Nu gaat het mij prima af. Voor 50+ of 60+ : als het lukt probeer dan voor vrij sporten of voor PT door de weeks in de ochtenden te komen. Lukt die tijd jou, dan zul je zien dat er altijd een leuke afwisselende club mensen van dezelfde leeftijd is en dat motiveert ook weer. Laat zéker die frikandellen met patat in het weekend niet staan ! Hou het gezellig voor jezelf. Afvallen, gemotiveerd blijven en fitter worden is echt niet zo moeilijk met de juiste begeleiding van SB32. Ik zou gewoon eens bellen of appen voor een afspraak en ik durf te wedden dat ook jij stapje voor stapje resultaat kan halen.


KEES VAN DIJK

STRIJEN

Vorig jaar oktober kwam Kees op advies van zijn zoon Kars naar SB32 om een afspraak te maken om te kijken welke mogelijkheden er waren met betrekking tot Personal Training in combinatie met voedingsbegeleiding.

Op dat moment was Kees niet super fit en er moest echt iets gebeuren aan zijn toenmalige voedingspatroon en beweging. Samen met zijn zoon heeft hij besloten een DUO Personal Training traject aan te gaan.

We hebben de sessies vooral ingestoken op krachttraining en daarbij handvatten gegeven op het gebied van voeding. Kees zag in dat hij aanpassingen moest doen in zijn voedingspatroon en dagritme maar vond het wel belangrijk zo nu en dan een wijntje te blijven drinken en uit eten te gaan. Op basis daarvan hebben we een plannetje gemaakt en Kees is zich vanaf dat moment heel erg bewust geworden van voeding, compenseren en maat houden en met succes!

Kees is bijna 20 kg afgevallen en sport naast de Personal Training zelf nog 3x per week en het allerbelangrijkste is: hij heeft er erg veel plezier in.Wat zo mooi is aan het traject van Kees is dat hij laat zien dat je gewoon je biertje en je wijntje kunt blijven drinken en ook af en toe wat meer eten dan normaal ALS je maar bewust bent van wat je doet en hoeveel je eet.

Alles draait bij het afvallen om een calorie tekort. Zolang je dit weet te realiseren zul je op termijn gaan afvallen. Hoe scherper je hier op stuurt, hoe sneller het resultaat er is.

En ach… Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. 


MARLOUS DELFIN

STRIJEN

Sporten deed ik al veel en ik had ook een goed gewicht, maar ik zag maar niet de resultaten die ik wilde bereiken. Ik wilde nu eindelijk eens echt mijn ultieme doel realiseren en na 1 gesprek met Rick had ik het ik het gevoel dat ik dat wél kon bereiken! Een voedingsplan wat bij mij en mijn leven past en een coach die daar ook op toe ziet een trainingsschema welke laagdrempelig is en makkelijk zelf op te bouwen is.

Mijn doel? een meer getraind en gevormd lichaam, vollere billen en benen. Een strakke rug en buik. Gezondere eet gewoontes en bewust worden van mijn calorie inname. Ik ging van 62kg naar 58kg, toen (heel spannend ) naar 64-65 kg en nu weer langzaam terug voor de zomer (pittig).

Door de intensieve begeleiding ging het soepeler en leuker dan verwacht! Corona heeft het proces wel vertraagd en mij vaak uit mijn ritme gehaald. Maar dat vind ik nog het meest vervelend voor SB32 en team. Hopelijk nu doorknallen!

Personal training is mijn verslaving, ik hoop het op lange termijn te kunnen blijven doen. Zoals mijn coach mij tot het uiterste drijft en echt alles eruit haalt wat er in zit, zover zal ik mijzelf nooit kunnen pushen.
Dit is dé motivatie die jij nodig hebt 💪🏻


FRANK WINKELMAN

STRIJEN

Waarom ben je met PT begonnen? De redenen om met PT te beginnen, zijn er eigenlijk 2 geweest. Toen de eerste corona lockdown zich aandiende werd er continue op TV gesproken over mannen boven de 50 jaar, met overgewicht die op de intensive care terecht kwamen. Aangezien ik zeker bij die groep behoor(de) en een “ruggengraat als een spekkie” had / heb wilde ik de druk er op hebben om resultaat te behalen. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar, maar daar had ik wel professionele hulp bij nodig.

 Wat was voor jou belangrijk? Begeleiding en resultaat. Zonder resultaat ben ik snel geneigd om op te geven, of om een andere weg te bewandelen. Ik ben een blauwe maandag ooit bij een andere lokale sportschool lid geweest en een soort computer krachtding abonnement gehad, waarvan de instellingen voor mij (en helaas ook voor het personeel daar) abracadabra waren, dus daar kwam weinig goeds van.

 Wat wilde je bereiken? In eerste instantie gewichtsverlies en bijkomende gezondere levensstijl. Op advies van SB32 eerst dmv cardio en circuit personal training. Bij SB32 in weer en wind buiten getraind, ook tijdens de lockdowns. Daar bleven de SB32 collega’s mij motiveren. Nu kan alles gelukkig weer binnen, maar op verzoek ook buiten. Na 6 maanden en een goed resultaat, de focus samen met Rick en Marieke verlegd naar meer kracht training, waar iedere PT ook een deel cardio in verwerkt zit.

 Wat is het resultaat geweest in kilo’s? Door goed voedingsadvies en vele WhatsAppjes van de coaches op de momenten dat je het niet verwacht, maar wel nodig hebt, van bijna 104 kg bij de eerste weging naar 81,5 kg. Dat is zeker OK voor een goed BMI, maar was voor het mooi iets te weinig. Nu al bijna een jaar op een normaal gewicht van ca 86/87 kg en aan de spiertjes aan het werken. Al met al ruim 20 kilo afgevallen!

 Hoe heb je het traject ervaren? Goed, want als gezegd moet ik resultaat zien om gemotiveerd te blijven. En dat is er zeker dankzij SB32. Realistische doelen worden gesteld en ook gehaald.

Hoe heb je de trainingen ervaren? Altijd leuk en vernieuwend. Ook als ik een off-day heb, is het altijd ontspannend en zelfs 10 minuten minder trainen is niet erg om met een kop koffie eens te luisteren naar tips & tricks. Ik heb in 2 jaar SB32 slechts 3x alleen getraind, maar ik kan mij niet tot het uiterste motiveren. Ik heb daar de doortastend strenge, maar een vriendelijke blik voor nodig van de coaches. Net even die 10 seconden meer op die bike of net even die 3 extra keren omhoog met dat gewicht. En dat lukt dan ook. Volgens mij is dat ook het geheim van SB32, hoe ze het doen weet ik niet, maar dat doen ze goed. Ook de verrassingen van weer een nieuw onderdeel en hoe dat goed uit te voeren om blessures te vermijden, zijn iedere PT weer “verademend zwaar”.

 Wat zou je potentiële nieuwe klanten willen meegeven mbt Personal Training bij SB32? Stel realistische doelen in overleg met jouw coach. Ik heb op mijn 51e niet de illusie dat ik nog in Baywatch kan gaan acteren. Maar door stukje bij beetje iets sterker te worden, een gezond gewicht te houden waar je je lekker bij voelt, helpt dat zeker bij de dagelijkse bezigheden. Ik moest er 2 jaar geleden niet aan denken om een stuk tuin om te ploegen met een schep, zware dozen waren al gauw te zwaar. Nu gaat het mij prima af. Voor 50+ of 60+ : als het lukt probeer dan voor vrij sporten of voor PT door de weeks in de ochtenden te komen. Lukt die tijd jou, dan zul je zien dat er altijd een leuke afwisselende club mensen van dezelfde leeftijd is en dat motiveert ook weer. Laat zéker die frikandellen met patat in het weekend niet staan ! Hou het gezellig voor jezelf. Afvallen, gemotiveerd blijven en fitter worden is echt niet zo moeilijk met de juiste begeleiding van SB32. Ik zou gewoon eens bellen of appen voor een afspraak en ik durf te wedden dat ook jij stapje voor stapje resultaat kan halen.


DOMINIQUE VAN DUIJN

STRIJEN

Ik ben altijd actief met voetballen bezig geweest. Toen ik noodgedwongen daarmee moest stoppen heb ik me aangemeld bij een sportschool. Daar heb ik zo’n 3 a 4 jaar getraind maar de resultaten bleven in mijn ogen uit, ondanks dat ik ook hulp daar had gevraagd. Toen SB32 opende ben ik bij de open dag geweest en voelde vanaf moment 1 een hele goede “vibe”.

Ik heb toen de overstap gemaakt en ben daar gaan trainen. Na een aantal weken raakte Rick en ik aan de praat en ik vertelde mijn achtergrond. Door dit gesprek raakte ik maar volgens mij hij ook enorm geprikkeld. Ik wilde fitter, strakker maar ook gespierder zijn.

Hij zag mij ook als een uitdaging en zo zijn we met de PT lessen begonnen. Buiten de PT lessen heeft Rick ook echt enorm geholpen op het gebied van voeding. Ik dacht altijd wel dat ik goed at maar heb zoveel meer erover geleerd. Voor mij was het dus belangrijk dat ik weer fitter, strakker en het liefst ook gespierder werd. Rick legde met uit dat we eerst moesten beginnen met afvallen. De basis moest goed staan. We zijn in juni 2020 begonnen op 92kg en ik had voor mezelf een doel van ongeveer een jaar gesteld. Ik wilde de zomer van 2021 er eindelijk weer eens een beetje goed bij staan… in juni 2021 was t gewicht 83kg.

Het traject is echt voorbij gevlogen. In mijn beleving moet je er zelf ook wel echt klaar voor zijn en het willen. Rick heeft hierin echt heel goed geholpen. Elke week hebben we geëvalueerd middels wegen en foto’s. Hoe ik het ervaarde, waar ik tegenaan liep, zowel op vlak van voeding, training maar ook fysiek en mentaal. Hier heeft hij echt zijn meerwaarde in laten zien!

De een op een trainingen zijn pittig en net als je denkt dat je niet meer kan wordt je toch nog dat kleine beetje gepusht om die laatste rep eruit te halen (ik ben geregeld met trillende beentjes weg gegaan). Het fijne is, achter heel het traject zit een idee. Vertrouw erop ook al zie je niet direct de resultaten. Consistentie is belangrijk. Tuurlijk heb ik gedurende het traject ook weleens mezelf laten gaan qua voeding maar hou je oog op het doel. Wat wil jezelf. Uiteindelijk moet je er zelf voor werken.

Rick helpt en begeleid je (en echt meer dan goed) maar zelf moet je de discipline opbrengen om het vol te houden. En als je dat niet doet, dan krijg je het subtiel ook wel te horen, want dat kan hij gelukkig ook wel.


JANNEKE VAN DEN BERG

'S-GRAVENDEEL

Nee....Janneke is geen 50 jaar geworden, ze heeft ook geen 50 push ups gedaan. Deze kanjer is gewoon 50 kilo afgevallen!

Via deze weg wil ik iedereen meenemen in het proces van Janneke. 20 kilo geleden hebben we ook al stilgestaan bij het bijzondere verhaal van Janneke. Nu is het tijd om stil te staan bij het behaalde resultaat en vanuit hier verder werken aan een gezonde en sportieve levensstijl. Want dit is niet iets tijdelijks.

Je moet bereid zijn iedere steen die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd, opnieuw te bekijken en soms opnieuw neer te leggen of soms weg te laten. (oud gedrag versus nieuw gedrag). De kunst zit ‘m niet in alleen maar eten of alleen maar sporten. Dat is het korte termijn resultaat. Het langer termijn stuk is veel complexer en intensiever. Je moet oude gewoontes doorbreken, je moet kritisch durven zijn op jezelf.

Alleen als je deze stappen doorloopt ga je dit lang volhouden. Want het is geen trucje. Het is een langer termijn aanpassing. Veel mensen denken dat je alleen maar sla en gebakken lucht mag eten als je wilt afvallen. Ik wil onderstrepen dat dit absoluut niet het geval is.

Bij Sport Boutique 32 zijn we gezegend met de vele klanten die wij mogen trainen en begeleiden naar een ANDER leven en met resultaat! Hoe gaat het dan in zijn werk? Heel simpel:- Daadwerkelijk voor jezelf besluiten deze stap te zetten- Logisch nadenken-

Wij leveren maatwerk voor de persoon in kwestie- Voeding aanpassen/optimaliseren- Beweging op een verantwoorde wijze toepassen in iemands leven- Blijven reflecteren op het gedrag en hierop bijsturen.

Terug naar Janneke. In het begin van het proces was het van belang om zo snel mogelijk naar een “gezonde” BMI te gaan. Door de reserves die ze had opgebouwd (gewicht), was het verantwoord om een relatief lage calorie inname (1300 kcal) te hanteren. Hierbij we hebben gekozen voor producten die veel volume hebben en relatief weinig voedingswaarde om zo slim om te gaan met de calorieën. Gaande weg zijn we haar voeding gaan verhogen naar een normale calorie inname. Op dit moment spelen we met de inname per dag.

Dus als ze traint eet ze op die dag meer en op een niet trainingsdag eet ze “normaal”. Ook zitten hier geen bijzondere gerechten in. Gewoon wat ze lekker vindt (brood, kwark, rijst, pasta’s, nootjes, fruit). Ook drinkt ze nu weer een glaasje wijn en geniet ze van het “normale” leven.

Daarnaast sturen we ook op de inname van vitamines en mineralen welke heel belangrijk zijn in een dergelijk afval proces.

Lang verhaal kort, we zijn ontzettend trots op Janneke en haar gezin en iedereen die haar tot op de dag van vandaag support. Besef je goed dat deze verandering voor de persoon zelf ook veel impact heeft. Los van het feit dat de omgeving moet wennen aan Janneke 2.0 moet zij dit zelf ook. Dit heeft tijd nodig, maar ze komt hier 100x sterker uit.