Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings

NIEUWE GROEPEN HYROX PREP | SCHRIJF JE SNEL IN!

Groep die een HYROX oefening uitvoert .

Haal het beste uit jezelf én je paard!

Ben jij een ruiter die graag betere prestaties wil leveren op het paard? Wil je leren hoe je jouw balans kunt verbeteren en blessures aan bijvoorbeeld je rug kunt voorkomen? Dan is onze clinic Ruiter Fitness echt iets voor jou. Lois Hofland gaat de training verzorgen en is geen onbekende in de paardensport. Zij heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van ruiters. Ontzettend tof dat zij bij ons de clinic komt geven.

Tijdens de clinic zullen we stilstaan bij het belang van krachttraining in combinatie met paardrijden. Veel ruiters onderschatten namelijk het belang en de toegevoegde waarde van krachttraining, terwijl dit essentieel is voor het behouden van een goede houding tijdens het rijden en het verminderen van de kans op blessures. Want laten we eerlijk zijn, je paard in evenwicht houden is ontzettend belangrijk!

Daarnaast is er voor jou ook ruimte om vragen te stellen over andere aspecten van het paardrijden. Door het doen van specifieke oefeningen zal je leren hoe je jouw kernspieren kunt versterken en hoe je jouw balans kunt verbeteren. Hierdoor kun je nog beter samenwerken met jouw paard en zal je merken dat je meer één wordt met de bewegingen.

Kortom, de Ruiter Fitness clinic is de perfecte gelegenheid om jouw prestaties op het paard te verhogen. Mis deze clinic niet en meld je aan! 

𝙇𝙚𝙪𝙠 𝙬𝙚𝙚𝙩𝙟𝙚: Na de clinic is er ruimte om jezelf aan te melden voor de 𝟲 𝙬𝙚𝙚𝙠𝙨𝙚 𝙈𝙖𝙨𝙩𝙚𝙧𝙘𝙡𝙖𝙨𝙨 die Lois gaat geven bij Sport Boutique 32 waarbij je echt stappen gaat maken in het verbeteren van kracht en stabiliteit ten behoeve van het verbeteren van je paardrij skills

In het najaar van 2023 zullen we weer 2 clinics gaan organiseren. 

Voordelen krachttraining

Als ruiter wil je het beste uit jezelf halen en je prestaties op het paard verbeteren. Maar wist je dat krachttraining daarbij kan helpen? Veel ruiters onderschatten het belang van krachttraining, terwijl het juist een positieve bijdrage kan leveren aan het paardrijden. Hieronder hebben we 8 voordelen toegelicht. 

  • Verbeterde balans: Krachttraining kan helpen bij het opbouwen van de spieren die nodig zijn om in balans te blijven op het paard.
  • Betere houding: Door het doen van krachttrainingsoefeningen kun je werken aan een betere houding tijdens het rijden.
  • Hogere prestaties: Door het doen van krachttrainingsoefeningen kun je werken aan hogere prestaties op het paard.
  • Betere coördinatie: Krachttraining kan bijdragen aan een betere coördinatie tussen de verschillende spiergroepen die nodig zijn tijdens het rijden.
  • Verhoogde weerstand: Een sterker lichaam kan helpen bij het verminderen van de belasting op jouw rug tijdens het rijden, waardoor de kans op blessures kleiner wordt.
  • Meer vertrouwen: Een sterker lichaam kan helpen bij het opbouwen van meer vertrouwen tijdens het rijden.
  • Verbeterde algehele gezondheid: Krachttraining kan bijdragen aan een verbeterde algehele gezondheid en welzijn, waardoor je je beter voelt tijdens het rijden.
  • Hogere prestaties: Door het doen van krachttrainingsoefeningen kun je werken aan hogere prestaties op het paard.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van krachttraining voor ruiters? Meld je dan aan voor onze Ruiter Fitness clinic. De data voor het najaar 2023 moet nog bekend gemaakt worden.

Tijdens deze clinic zullen we gerichte oefeningen doen om jouw kracht, balans en coördinatie te verbeteren, zodat jij nog betere prestaties kunt leveren op het paard.

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!