22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

TOGHETER WE ARE SPORT BOUTIQUE 32

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS

Ik wilde erg graag fitter worden en afvallen, maar de drempel om weer te gaan sporten lag hoog. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam heb ik een goed gevoel bij de sportschool: het is laagdrempelig, er is vriendelijk personeel aanwezig, en ik krijg heel fijne en persoonlijke begeleiding. Al snel werd ik ook enthousiast van de groepslessen die SB32 aanbiedt, waardoor ik nu 3 tot 4 keer in de week met veel plezier aan het sporten ben. SB32 is een fijne sportschool waar je je altijd welkom voelt!

Renate Boulhriri - Strijen

Super mooie en leuke sportschool met een goede persoonlijke benadering daarnaast staan ze altijd voor je klaar om je te helpen/ ondersteunen met bepaalde oefeningen. Vanaf vorig jaar september t/m februari 2022 heb ik ook de personal training ervaren als zeer prettig en professioneel. Uiteindelijk moet je het uiteraard allemaal zelf doen maar ze kijken echt wat bij jou past en wat voor jou prettig is.

MARK VD BURG - STRIJEN

Wij, Gerda en Jan Oosterkamp, zijn vanaf de start lid van SB32. Als 70 plussers zijn onze doelen niet spectaculair. Toch is er met de adviezen van het deskundige toezicht en de vele jongere leden de uitdaging om grenzen te verleggen. En dat lukt nog elke keer weer op een veilige manier! Dank je wel SB32 team!

JAN OOSTERKAMP - STRIJEN

De sportschool waar je je direct thuisvoelt. Goede sociale sfeer! Hard trainen op je eigen niveau. Professionele begeleiding en apparatuur. Hygiëne is top. Kortom “My happy place”!

NATALIE OPMEER - 'S- GRAVENDEEL

Januari 2020 stapte ik Sport Boutique 32 binnen en merkte direct de fijne sfeer die er hing. Tijdens de lockdowns deed het team er alles aan om ons zo veel mogelijk te kunnen laten doorsporten. Als je een extra zetje nodig hebt is personal training echt een aanrader. Sport Boutique 32 Is écht de beste gym in town!

SOPHY DE MAN - STRIJEN

SB32 is hele fijne sportschool die de juiste mix heeft gevonden waar iedereen zich welkom voelt. Van beginnende tot gevorderde sporters. Van jong tot oud. De sfeer is super chill, de instructeurs altijd behulpzaam, de groepslessen zijn tof en personal training is van hoog niveau! Kortom, the best gym in town!

RALPH BOUMAN - 'S- GRAVENDEEL

Mooie locatie en fijne sfeer om optimaal te presteren! Zowel voor individueel sporten, personal training als groepslessen een aanrader. Professioneel en proactieve medewerkers die klaar staan waar nodig. Top!

GERT KRUITHOF - KLAASWAAL

Mooie, laagdrempelige en schone sportschool! Het personeel is vriendelijk, enthousiast en heeft oog voor jou als persoon. De  groepslessen zijn afwisselend en uitdagend. De personal training sessies zijn echt aan te raden. Zowel op sportief vlak als op het vlak van afvallen en leefstijlverandering. Welk doel je ook hebt zij helpen en coachen je er heen. Ze steken met kop en schouders boven andere sportscholen uit in de regio.

JANNEKE VD BERG - 'S-GRAVENDEEL

In een hele relaxte omgeving lekker sporten. Altijd iemand voor een goed advies in de buurt en je wordt op een hele vriendelijk manier geholpen. De PT's zijn een aanrader voor gewichtscontrole en het bijbouden voor de algemene conditie. #verslavend...

KEES VAN DIJK - STRIJEN

Vorig jaar september gestart met Personal Training met als doel sterker en fitter te worden. We werkten samen met Rick aan ons doel en de resultaten waren al snel merkbaar en zichtbaar. De persoonlijke en de professionele begeleiding van Rick en zijn team geven een goed gevoel. Daarbij staan gezelligheid en oprechte interesse hoog in het vaandel. SB32 #thebestgymintown 💪

ESMERALDA DE VLAAM - MOOKHOEK

Super leuk en gemotiveerd personeel. Allemaal veel verstand van het vak. Gezellige sfeer. Mooie professionele apparatuur. Echt een kwaliteit sportschool waar je echt progressie kan boeken!

ARON BROEKHUIZEN - STRIJEN

SB32 maakt van je training een beleving! Innovatieve trainingsmogelijkheden, luxe interieur, perfecte hygiëne en Personal Trainers waar je samen het gewenste resultaat mee boekt. Voor vrije training maak je gebruik van de beste apparatuur en door de ruimtelijke opzet voldoet het helemaal aan de wensen van deze tijd. De locatie is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Kortom, echt een aanrader voor iedereen die een sfeervolle en motiverende sportschool zoekt!

JOHN GROENEWEG - STRIJEN

Best Gym in Town maakt deze sportschool zeker waar. Altijd bezig met vernieuwen van materiaal maar ook zeker de uitdagingen. Er hangt een goede sfeer en personeel is zeer vriendelijk en benaderbaar. De locatie is mooi centraal en goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Maar ook prima aan te lopen/fietsen voor de sportieve leden onder ons.

ROBBERT DORST - STRIJEN

Sportboutique 32 is een sportschool waar de sfeer altijd goed is! Ik word altijd super goed en vriendelijk geholpen, ook vind ik het erg fijn dat de sportschool altijd netjes, schoon en opgeruimd er uit ziet! Ook de groepslessen zijn een aanrader als je echt even een uurtje helemaal afgemat wilt worden! Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke sportschool loop dan zeker even naar binnen bij sportboutique 32!

BRITT KRUYTHOF - STRIJEN

Marieke Huizinga.

LIJKT HET JE LEUK OM BIJ ONS TE KOMEN SPORTEN? 

MAAK HIERONDER SNEL JOUW EERSTE AFSPRAAK 

KENNISMAKING/RONDLEIDING