22 JUNI HÉT SB32 HYROX EVENT IN STRIJEN - KOOP NU JE TICKETS

header site ruiter fitness.png__PID:c9573921-7635-4eab-89be-46e1f46b542c

Sport Boutique 32 is de plek in de Hoeksche Waard om HYROX lessen te volgen. We zijn een HYROX gecertificeerde gym met goed opgeleide trainers. Na het grote succes van onze HYROX trainingen voor volwassenen, gaan we deze toffe manier van trainen nu ook aanbieden voor de kids.

HYROX combineert de essentie van functionele fitness met uithoudingselementen. Tijdens deze trainingen word je uitgedaagd om je kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen te testen. De trainingen bestaan uit een reeks functionele basis bewegingen zoals hardlopen, roeien, burpees, kettlebell swings en meer. Dit maakt de trainigen ongecompliceerd en super makkelijk te volgen. Natuurlijk hebben we het programma aangepast voor de kinderen.

HYROX Kids is de perfecte manier voor kinderen om hun algehele fitheid te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen en teamworkvaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken.

NOG GEEN LID? BOEK HIER EEN GRATIS PROEFLES!

Voeding

Tijdens het 12 WEEKS OUT programma is voeding een belangrijk onderdeel. Voeding bepaald in veel gevallen je succes. Door middel van praktische uitleg gaan we in 12 weken aan de slag met dit onderdeel. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van het programma zullen we metingen verrichten. Uiteraard hebben we wel jouw commitment nodig anders heeft het geen zin. 

Training

Tijdens de eerste paar trainingen zullen we kijken hoe belastbaar jij bent. Op die manier kunnen we op een verantwoorde manier aan de slag. We proberen je iedere training tot het uiterste te drijven. De basis van alle trainingen bestaan uit volledige krachttraining. Raadzaam is om zelf goed op te warmen alvorens de les begint. Zo kunnen we het uur maximaal benutten. 

Mindset

Misschien herken je het wel. Je mist soms motivatie, een stok achter de deur of juist niet die laatste paar herhalingen die je zelf niet zou doen. Of juist moeite met focus houden op voeding? Maak jij goede keuzes? Samen met de groep zorgen we voor een goede vibe waarbij we elkaar op een positieve manier proberen te motiveren. Ook is dit de uitgelezen kans om alcohol gebruik 12 weken tot een minimum te beperken. Hierdoor zal je nog meer uit het programma halen!

HYROX KIDS SVEN
1P4A0908.jpg__PID:247824a3-e2eb-44a1-9962-bba2fdd3c916

BEN JIJ BENIEUWD NAAR ONZE ANDERE KIDS LESSEN?

MEER VOOR ONZE KLEINE TOPPERS

BEKIJK ZE HIER